welcome to my world peeps (:

jantung hati saya (:

Sunday, 12 June 2011

JOM JOIN REVIEW BLOG and GIVEAWAY by CIK BUBU :D


assalamualaikum people (: HAHA okay gedik. hee, nampak tak banner atas nie ? actually tira saje suka suka masuk apa yang bubu buat nie. actually bubu nie schoolmate tira dulu and dia yang banyak ajar tira pasal blogging nie. hehe (: okay back to subject please. 

actually this is my first time kot buat benda benda nie , kiranya buat game, contest, lucky draw, giveaway mcm nie. seronok jugak la kan actually. So , kenapa tira masuk ? sajalah nak try nasib mana tau bubu tgok kan apa tira buat nie. So bubu, tolonglah pilih saya antara orang yang bertuah tu ye. haha :D korang pon boleh nak join. pergi kat sini and follow all the step okay.

*okay, thats all. doa doa lah tira dapat kan apa bubu nak bagi. HAHA :D 


2 comments:

  1. gudluck ! :)
    thnks join tyra ^^

    ReplyDelete
  2. thankyou bubu (:
    4 is my lucky number kan. haha

    ReplyDelete